Hoe je de eerste indruk van je bedrijf kunt verbeteren

Hoe je de eerste indruk van je bedrijf kan verbeteren!

In slechts 2 seconden hebben mensen al bepaald wat ze van jou of je bedrijf vinden. Dat de eerste indruk hardnekkig is, bevestigt de wetenschap. Als er eenmaal een beeld is gevormd, is dit erg moeilijk te veranderen.

Beeld jezelf bijvoorbeeld eens in: jij hebt een timmerman nodig en je staat te wachten op de timmerman waarmee je hebt afgesproken. Je ziet hem aankomen rijden in een enorm smerig busje: onder de modder, vogelpoep op het dak en ingebrande vliegen aan de voorkant. Vergelijk dat eens met iemand die aankomt rijden met een glimmende bus, de zon weerkaatst van de lak, geen vuiltje te bekennen. Bij wie heb je dan een beter gevoel? Wie vertrouw jij er meer op om zijn werk goed te doen?

Hetzelfde geldt voor jouw bus onderweg! Jouw logo op een vieze bedrijfswagen of jouw logo op een fantastisch schone wagen? Waarbij schep je een betere indruk richting jouw (potentiele) klanten? Wanneer denk je dat je eerder gebeld zal worden door de consument?

Wij zijn degenen die zorgen voor de beste eerste indruk als het gaat om de uitstraling van jouw bedrijfswagen. Elke maand zorgen wij ervoor dat jouw bedrijfswagen weer spik en span wordt gemaakt. We halen hem op en brengen hem terug. Dit kan zelfs in de avond; zo kunnen alle bedrijfswagens overdag gewoon ingezet worden.

Verder doen wij er alles aan om de beste kwaliteit en diensten te bieden. Werp eens een blik op de reviews van onze klanten.

Jesse van Stiphout
Top service, top prijs en snel! Dik 5 sterren waard.
P. Verkade
Uitstekend werk geleverd! In de lak zaten heel wat krassen van de wasstraat. Die zijn er allemaal uitgepoetst. Auto heeft de glans weer terug. Alles is volgens afspraak verlopen. Ook werd mijn auto thuis opgehaald en weer netjes thuis afgeleverd. Top werk mannen!
gertruda jansen
Elk maand wordt onze auto opgehaald en tot in de puntjes verzorgd weer terug gebracht! Ook als er lichte onderhoudwerkzaamheden nodig zijn wordt er overlegd om te laten herstellen! We zijn er erg tevreden over! Fam. Jansen wijk en aalburg
Joop Van splunter
Ik laat hier 2 keer per jaar mijn auto poetsen , deze krijg ik dan als nieuw terug voor een goede prijs . Ook zijn ze klantvriendelijk kan er goede afspraken mee maken . De goede service die hun bieden , zie je niet veel bij bedrijven
Jelle Groot
Geweldige service, deze jongens weten wat ze doen 😊
Stijn Goes
Perfectionisten pur sang! Wat een resultaat heeft SB detailing behaald met mijn auto. Mijn auto is bij SB detailing behandeld, en hij is letterlijk weer als nieuw. Elk krasje is verdwenen, de lak staat er top bij en geen lelijke hologrammen meer. Als kers op de taart is de smerige geur ook nog uit mijn auto door de geurbehandeling van het interieur. Dit is HET adres voor elke liefhebber, om zijn/haar auto weer in topconditie te krijgen. SB detailing bedankt en tot de volgende keer! 🙂
Jacco de Waal
Ik heb mijn auto te vaak door de wasstraat heen gereden. Er zaten een aantal krassen op de lak. SB detailing heeft al deze krassen weg gepoetst en de auto van binnen én buiten gereinigd. Zo schoon is hij nog nooit geweest. Super tevreden!
Luc van Straten
Hier heeft mijn auto een polijstbeurt gehad omdat er krassen inzaten. Heel netjes en snel geholpen en de lak zag er weer geweldig uit. Ik raad dit bedrijf zeker aan want het heeft een goede prijs, nette service en hele goede kwaliteit!

Geïnteresseerd geworden? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Zo kunnen we er samen voor zorgen dat jouw bedrijf de best mogelijke service zal ontvangen en jouw eerste indruk bij de klanten perfect zal zijn!