AFSPRAAK INPLANNEN

Maandelijks onderhoud

Ontlast jezelf van tijdrovende taken en vermoeiende inspanningen door te kiezen voor ons maandelijkse cosmetische onderhoudsprogramma. Laat je auto in topconditie blijven en behoud zijn waarde, terwijl jij tijd en energie bespaart.

Jouw Auto, Onze Passie

Geef jezelf de luxebehandeling en laat ons het zware werk doen! Met ons maandelijkse cosmetische onderhoudsprogramma kun je je kostbare tijd besteden aan wat écht belangrijk is: rijden in stijl. Ons dreamteam van professionals zal jouw auto verzorgen met verbluffende reinigingstechnieken en detailwerk, terwijl jij relaxt.

VEELGESTELDE VRAGEN

Een waxlaag kan de lak van je auto beschermen tegen schadelijke elementen zoals UV-straling, oxidatie, zure regen en verontreinigingen, waardoor de levensduur van de lak wordt verlengd en de glans wordt verbeterd.

Het is niet nodig om uw voertuig voor te bereiden voordat u een uitgebreide reiniging laat uitvoeren. Ons team zorgt voor alle benodigde voorbereidingen en materialen.

De frequentie van een uitgebreide reiniging hangt af van uw persoonlijke voorkeur en het gebruik van het voertuig. Als je ervoor wilt zorgen dat jouw auto altijd in topconditie blijft, raden wij je aan om te kijken naar ons maandelijkse onderhoudsprogramma.

Ja, uitgebreide reiniging en het behoud van een goede staat van je auto kan de waarde ervan op de lange termijn positief beïnvloeden. Een goed onderhouden en gepoetste auto kan potentiële kopers aantrekken en een hogere verkoopprijs opleveren.

Het reinigen van het interieur van je auto zorgt niet alleen voor een frisse en aangename rijervaring, maar het helpt ook om de levensduur van je bekleding en interieurmaterialen te verlengen. Bovendien draagt een schoon interieur bij aan een gezondere omgeving door het verminderen van allergenen en stofdeeltjes.

Ja, ons team van professionals is getraind om verschillende soorten vlekken en onaangename geuren uit je auto te verwijderen. We maken gebruik van speciale reinigingsmiddelen en technieken om hardnekkige vlekken en geuren effectief aan te pakken.

De duur van een detailbehandeling kan variëren, afhankelijk van de grootte en de staat van de auto, evenals de specifieke services die worden uitgevoerd. Gemiddeld kan een detailbehandeling enkele uren tot een hele dag in beslag nemen.
Ja, wij bieden speciale reinigings- en onderhoudsdiensten voor cabriodaken om ze schoon te maken, te beschermen en te onderhouden.

AFSPRAAK INPLANNEN

Maak een statement met je auto door ons maandelijkse onderhoudsprogramma te kiezen! Meld je aan en ervaar de zorg en expertise waarmee we jouw voertuig laten stralen.

Maandelijks onderhoud aanvragen

Zodra jouw aanvraag het asfalt van onze inbox raakt, schakelen we direct in de hoogste versnelling. We kunnen niet wachten om jouw vierwieler onder onze vleugels te nemen en hem te verwennen met maandelijks onderhoud!

Inloggen

Account aanmaken