AFSPRAAK INPLANNEN

Uitgebreide reiniging

grondige en diepgaande schoonmaakbeurt om vuil, vlekken en ongewenste stoffen te verwijderen, waardoor je auto er weer fris, schoon en als nieuw uitziet. Voor het interieur, exterieur of een gecombineerde behandeling.

Uitgebreide Interieur Reiniging

Onze uitgebreide interieur reiniging zorgt ervoor dat het interieur van je auto er weer als nieuw uitziet. We verwijderen vuil, stof en vlekken, reinigen en conditioneren het dashboard en de bekleding.

Uitgebreide Exterieur Reiniging

Met onze uitgebreide exterieur reiniging krijgt de buitenkant de aandacht die nodig is. We wassen en drogen je auto grondig, verwijderen hardnekkig vuil en insecten, polijsten bepaalde gedeeltes van de lak en brengen optioneel een beschermende waxlaag aan voor een langdurige glans.

Uitgebreide Reiniging Combinatie

Kies voor de uitgebreide combinatie reiniging en geniet van een volledige make-over voor je auto. We behandelen zowel het interieur als exterieur met onze hoogwaardige reinigingsproducten en -technieken, zodat je auto van binnen én van buiten weer in topconditie is.

VEELGESTELDE VRAGEN

Een waxlaag kan de lak van je auto beschermen tegen schadelijke elementen zoals UV-straling, oxidatie, zure regen en verontreinigingen, waardoor de levensduur van de lak wordt verlengd en de glans wordt verbeterd.

Het is niet nodig om uw voertuig voor te bereiden voordat u een uitgebreide reiniging laat uitvoeren. Ons team zorgt voor alle benodigde voorbereidingen en materialen.

De frequentie van een uitgebreide reiniging hangt af van uw persoonlijke voorkeur en het gebruik van het voertuig. Als je ervoor wilt zorgen dat jouw auto altijd in topconditie blijft, raden wij je aan om te kijken naar ons maandelijkse onderhoudsprogramma.

Ja, uitgebreide reiniging en het behoud van een goede staat van je auto kan de waarde ervan op de lange termijn positief beïnvloeden. Een goed onderhouden en gepoetste auto kan potentiële kopers aantrekken en een hogere verkoopprijs opleveren.

Het reinigen van het interieur van je auto zorgt niet alleen voor een frisse en aangename rijervaring, maar het helpt ook om de levensduur van je bekleding en interieurmaterialen te verlengen. Bovendien draagt een schoon interieur bij aan een gezondere omgeving door het verminderen van allergenen en stofdeeltjes.

Ja, ons team van professionals is getraind om verschillende soorten vlekken en onaangename geuren uit je auto te verwijderen. We maken gebruik van speciale reinigingsmiddelen en technieken om hardnekkige vlekken en geuren effectief aan te pakken.

De duur van een detailbehandeling kan variëren, afhankelijk van de grootte en de staat van de auto, evenals de specifieke services die worden uitgevoerd. Gemiddeld kan een detailbehandeling enkele uren tot een hele dag in beslag nemen.
Ja, wij bieden speciale reinigings- en onderhoudsdiensten voor cabriodaken om ze schoon te maken, te beschermen en te onderhouden.

AFSPRAAK INPLANNEN

We kijken ernaar uit om jouw voertuig de aandacht te geven die het verdient. Plan vandaag nog jouw auto in voor een afspraak en laat ons jouw auto weer laten stralen!

Maandelijks onderhoud aanvragen

Zodra jouw aanvraag het asfalt van onze inbox raakt, schakelen we direct in de hoogste versnelling. We kunnen niet wachten om jouw vierwieler onder onze vleugels te nemen en hem te verwennen met maandelijks onderhoud!

Inloggen

Account aanmaken